Onderzoek naar rendement van bedrijfsopleidingen voor bedrijven.

Voor onze klant P3 Transfer BV (www.p3transfer.nl) in Etten-Leur, zijn wij op zoek naar een enthousiaste student die zin heeft in een uitdagende afstudeeropdracht! P3 Transfer verzorgt de contractactiviteiten voor het ROC West-Brabant; dit zijn cursussen en opleidingen die rechtstreeks aan het bedrijfsleven worden aangeboden.Je kunt een werkplek krijgen bij P3 Transfer, maar je mag ook gedeeltelijk thuiswerken.

Het doel van de afstudeeropdracht is om op een wetenschappelijke manier aan te tonen wat het resultaat is van investeringen in opleidingen voor een organisatie. Resultaat wordt primair geïnterpreteerd in termen van financieel rendement. Secundair kan worden gedacht aan tevredenheid van de cursisten, loyaliteit, inzetbaarheid of klanttevredenheid/ klantretentie.

Gezien de kwantitatieve aard van de onderzoeksvraag, denken wij in eerste instantie aan een representatief kwantitatief marktonderzoek als basis voor de afstudeeropdracht. Dit kan worden aangevuld met enkele kwalitatieve analyses. Aard, opzet en design van het onderzoek stemmen wij graag in een persoonlijk gesprek met je af.

Wij zoeken een student die:

- Een universitaire studie Economie, arbeids- en organisatiepsychologie, bedrijfskunde of sociale psychologie volgt.

- Die de kennis en vaardigheden heeft om een goed resultaat te bereiken; makkelijk schakelt met de diverse opdrachtgevers van P3 Transfer, goede theoretische kennis en de capaciteit dit in het onderzoek in te zetten en goede statistische kennis

Wij bieden:

- Begeleiding vanuit Mercurius Marketing (www.mercuriusmarketing.nl)

- Een afstudeervergoeding van ?250,- per maand

Voor een uitgebreidere opdrachtomschrijving kun je mailen met maaike@mercuriusmarketing.nl