nog een poging Off Topic

  • azalaia

    Plannetjes voor de invulling van een meeting:

    1) iedereen neemt zijn of haar faforiete cd mee en laat hiervan 1 liedje horen en vertelt waarom dit zo'n goed of bijzonder liedje vindt.

    2) we gaan op een gegeven moment in een kring zitten en geven elkaar de hand en zwijgen. Bijpassende new age of Indiase muziek kleurt de atmosfeer. We kijken elkaar niet aan maar voor ons naar de grond. We gaan ‘'voelen’' wat er gebeurt en of er energie vrij komt of emoties of niets, het totale niets.

    3) We doen een raadspelletje en/of we zeggen een woord en iemand kan daar zijn gedachten over geven. Voorbeeld: tuin… iemand kan als kind bij zijn grootouders mooie momenten hebben gehad daar in die tuin van oma en opa en kan hier over vertellen.

    4) Tijd voor zelf meegebracht hapje

    5) Nu mag iemand anders met suggesties komen ook al gaat de meeting niet door….

    Het zou leuk zijn als er ook wat mannen zich zouden melden, niet alleen vrouwen, een beetje fifty fifty zou mooi in balans zijn.

    Groeten van azalaia.

  • Fred

    We nodigen die meneer van gisteren uit ……. gaan in een kring zitten …… zetten eeen leuk new age deuntje op ……… mediteren …… en dan noemen we het woord HOND ……. :)

    …….. vervolgens kijken we welk stukje onverwerkt verleden er bij die man naar boven komt. :):)

    Misschien ……. verteld hij hoe hij eens in de poep trapte en dat pas ontdekte nadat hij op een zondagavond zijn potje bier uit de ijskast had gehaald, studio sport had aangezet …… en zijn schoenen op de exclusieve salontafel plaatste.

    Bij nader onderzoek bleek mogelijk ook zijn gehele vloerbedekking al ingelopen te zijn. :):)

    Als hij dan gaat vertellen dat hij sindsdien zijn frustratie uitleeft op hondenuitlaters die niets met het incident te doen hebben ……….

    dan laten we Ron een stukje uit de bijbel voorlezen …… en leren hem over vergevensgezindheid. :):)

  • azalaia

    Meesterlijk haha ;)

    Jij moet in ieder geval komen, jij leukt de boel wel op ;)

    Groeten van azalaia.