slechte ervaringen met ggz drenthe,hoe krijg je goede hulp?

  • karinkarin

    hai allemaal.nadat ik zeer slechte ervaringen had met ggz drenthe,ben ik erg achteruit gegaan.heb een poos helemaal geen hulpverleningscontacten aangedurfd en ben maar gewoon als wrak alleen verder gegaan.wie weet een alternatief met goede hulp via via met iemand gesproken maar zelf heb ik nog geen oplossing.heb wel een zelfstandig hulpverlener benaderd,maar weet niet hoe dit praktisch gezien werkt.de uitleg snapte ik ook niet helemaal,krijg je zelf na elke sessie nou een rekening thuis of niet?ik wil hulp die me vooruit helpt..niet die achteloos en schadelijk is .ik zoek dus in regio drenthe/emmen/hoogeveen…groetjes karin.

  • yaschenka

    Ik krijg nooit zelf de rekening thuisgestuurd van mijn therapie bij een zelfstandig hulpverlener.Dit wordt door mijn hulpverlener geregeld met de zorgverzekeraar,ik heb daar geen omkijken naar.

    Ook wordt het vergoed,al zit er wel een limiet aan het aantal sessies.Het is belangrijk dat jij een hulpverlener kan vinden bij wie je je op je gemak voelt,en die voor jou helpend is.Voelt het na een kennismakingsgesprek niet goed,je hoeft er niet mee door te gaan.

    Ik heb ook geen beste ervaringen met het ggz maar met de therapeut die ik nu heb zit ik goed.Voor mensen in je omgeving gewoon in het telefoonboek zoeken,wel even uitkijken dat iemand wel big-geregistreerd is.

    Succes met je zoektocht. (komt vast goed…)

    lieve groetjes Yaschenka.

  • danja

    Hee hoi Karin!

    Ik heb ook heeeeeele slechte ervaringen met ggz drenthe!Heb je al goede hulp gevonden!?

  • forsupen

    Hey Karin, Ik heb ook erg slechte ervaring met GGZ zaandam, Ik heb hier in Nederland nieand en voel ik me totaal alleen, Als je ooit wil met imeand praten ben ik klaar voor je als vriend.

  • danja

    karin zou je me even opnieuw kunnen prive mailen alsjeblieft??!

  • anneke34

    Hallo, ik heb ook vreselijke ervaringen met ggz Drenthe en wil graag contact met mensen die dat ook hebben gehad. Zit nu in resocialisatie bij een gewone psycholoog maar niet meer bij die verschrikkelijke ggz Drenthe ,wil iemand met me schrijven au.b.?

    Groetjes Anneke.