Goedemiddag,

Onze dochter, met de diagnose volledig FAS en een IQ van 94 is sinds 3 jaar bij ons.

Sinds begin dit jaar is ze echter aan het ontsporen. Hele boze buien, heel druk gedrag, destructief gedrag. Ze doet zichzelf pijn (heel hard in neus en oren prikken).

Sinds een tijdje stopt ze elke avond en elk ander moment dat ze de kans krijgt haren (haar eigen haar, dat van de hond) in haar billen zegt ze.

Ze is 6 maanden behandeld op een medisch orthopedagogisch centrum; nu onder behandeling van kinderpsychiater en psychologe van het Jeugdriagg. Ze krijgt nu Medikinet ivm haar ADHD achtige gedrag (behorend bij FAS) maar we zijn daar niet over te spreken; ze wordt hier heel verdrietig, boos en naargeestig van. Ze gaat naar het SBO maar zal na de zomervakantie de overstap naar cluster4 maken.

Heeft iemand een idee waarom ze die haren in haar billen stopt? Ik wordt er hoorndool van maar kan haar er niet mee laten stoppen.

Maandag ga ik weer bellen met het Jeugdriagg want dit gaat compleet fout. Haar humeur is de afgelopen weken alleen maar slechter geworden; ze zeurt zeurt zeurt en kan er niet mee ophouden of gestopt worden.

Alvast bedankt voor de reactie,

Gr.

Lesley